top of page

Foreløbige startlister til det schweiziske GP!


For første gang i næsten en håndfuld år, vender VM-feltet tilbage til Frauenfeld i Schweiz i næste weekend. (Husk at GP'et afvikles lørdag og mandag. Så med en normal kval-lørdag, og så selve GP'et om mandagen d. 10/4.)


De første startlister er ude, og det ser ud som om de nye tiltag fra Infront Moto Racing for alvor slår igennem i Schweiz - muligheden for kval' i MXGP-klassen og tilmeldingsgebyr sænket fra 1000 til 300 euro for kørere der ikke kører hele serien. I hvert fald er der mange til start i hver klasse, også i WMX og EMX125, med mange interessante navne og tilføjelser.


I MX2 er både Mikkel Haarup og William Kleemann på startlisten. Vi forventer - mest baseret på vores eget håb og spinkle drømme i øjeblikket - at Mikkel er tilbage på bommen i Schweiz. Det seneste vi har hørt, er at der kommer en afklaring fra Kawasaki inden ugen er omme, så den venter vi på i spænding.


I WMX skal Sara Andersen og Malou Jakobsen forsøge at vaske skuffelsen fra Sardinien af sig, og vise hvad de for alvor kan, når underlaget bliver hårdt. Barbara Aagaard er også klar til at jagte pointene igen.


Det køres også EMX125 i Schweiz, og Danmark er solidt repræsenteret i Nicolai Skovbjerg, Mads Fredsøe og Jakob Frandsen i det næsten 100 mand store felt.


コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page