Fornuftige danske ting til ADAC MX Masters i Bielstein


Første afdeling af ADAC MX Masters har været afventet i spænding af rigtig mange europæiske kørere, og i weekenden rullede det åbne tyske mesterskab endelig igen, da der blev budt indenfor i Bielstein. Heldigvis med masser af danskere til start.


I Masters-klassen klarede Lucas Ankjær sig videre til de pointgivende heat, men der var desværre ikke point til danskeren i denne omgang. Desværre kom Sam Korneliussen ikke videre til heatene.


I Youngster-klassen var der masser af danskere på pletten, og en god håndfuld klarede sig videre til de pointgivende heat. Her var Magnus Smith bedst, da han formåede at tage den samlede 13. plads over weekenden. Oliver Olsen tog sig af 19. pladsen, imens Victor Kleemann blev nummer 26, og William Kleemann blev nummer 30. Mike Lauritsen klarede sig også videre til de pointgivende heat, men der var desværre ingen point til Mike i Bielstein. Magnus Øriis og Mikkel Søgaard kom desværre ikke videre til heatene i denne omgang.


Der blev også kørt i Junior 85-klassen, og her var der to danskere på pletten. Jakob Frandsen tog 16. pladsen over weekenden, på trods af kun at have scoret point i det ene heat, imens der også var point til unge Frederik Stampe, der sluttede som en samlet nummer 23.

(Foto: William Garnell)


Næste afdeling er i Tensfeld, om under 14 dage.


Find alle resultater her: https://www.adac-motorsport.de/adac-mx-masters/ergebnisse/2021


Topfoto: Steve Bauerschmidt

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder