top of page

Fredsøe med ny sejr i Tyskland, og fortsat rød front


Mads Fredsøe havde en fin weekend igen i Tyskland, da ADAC MX Masters var forbi Gaildorf. Selvom søndagen regnede væk, så kunne danskeren tage den samlede sejr, ikke mindst på baggrund af en heatsejr lørdag, og derved udbygge sin føring i den samlede stilling. Med kun to afdelinger tilbage for 125'erne i Tyskland begynder det at se godt ud. Vi fik et par ord fra Mads om weekenden, inden blikket rettes mod EM i Sverige i den kommende weekend.


Mads Fredsøe: "Jeg havde en god weekend til 4. runde af ADAC i Gaildorf. Jeg starter weekenden ud med en kvaltid som 2'er, hvilket var helt udmærket. I første heat tager jeg holeshot. Jeg kæmper lidt om førstepladsen, men finder noget ekstra til sidst og vinder heatet. Vi skal køre andet heat dagen efter og det regner bare hele natten, så vi ved godt det bliver et mudderrace. Jeg kommer afsted som 3'er og kører mit eget heat og ender der. Det var total overlevelse. Altså jeg var et minut og 20 sekunder foran 4'eren, så det siger lidt om banen. En første og tredjeplads var nok til at vinde samlet og beholde den røde plade, så det er jeg super tilfreds med. Næste weekend står den på EMX125 i Udevalla!"


Foto: Steve Bauerschmidt

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page