top of page

- Følte mig godt kørende

Casey Karstrøm kørte sin første EM-kvalafdeling i den forgangne weekend i Valkenswaard, og det sluttede godt for den unge dansker, der sluttede som samlet nummer 8 i 85-klassen. Vi fik ham lige til at tale os igennem weekenden i Holland.

Casey Karstrøm: "Vi startede ud med kval' om lørdagen, hvor banen var hårdere i underlaget end forventet, men jeg følte mig godt kørende og godt tilpas på cyklen. Jeg var i gruppe 1, hvor det blev til 5. plads i fri træning og en 6. plads i tidstræning. Til kvalheatet var banen begyndt at være hullet og lidt bedre for mig, og her blev det til en 5. plads igen. Søndag startede vi med warm-up hvor jeg blev 9'er. I 1. heat kom jeg rigtig dårligt fra start og lå som nummer 20 på første omgang. Jeg får så kørt mig op på 9. pladsen, indtil jeg løber tør for kondi og ryger ned på 11. pladsen. I 2. heat fik jeg en god start, omkring 12. pladsen, og kører rigtig godt op på 8. pladsen, men her mister jeg undervejs min gode fart til en kæmpe vabel. Jeg formår dog heldigvis at blive på 8. pladsen. Jeg ender også på en 8. plads over hele weekenden og det er jeg tilfreds med. Vi er ikke sikre på det sidste EM i Reutlingen, men hvis det ender med det, så kommer jeg til at give den max gas dernede."