top of page

GasGas på plads , og Watson i blåt i 2021


Vi har snakket rigtig meget om hvor de forskellige kørere ender næste år, i de seneste VM-sendinger på Dplay. Og rigtig mange af jer derude, har også spurgt til GasGas' fund i MX2, svenske Isak Gifting, der har taget MX2-klassen med storm, og I har efterspurgt at GasGas fik set at gøre hans kontrakt permanent. Måske især efter andenpladsen i andet heat i søndags.


For Gifting har nemlig "blot" kørt rundt på den røde MX2-cykel som en fill-in kører, men den tid er snart slut. Det melder GasGas nemlig ud i dag, hvor man bekræfter at næste års team kommer til at bestå af Gifting og så tyske Simon Längefelder.


Et yderst stærkt hold, især hvis ISak, kan holde sin nuværende form.


Isak Gifting: "Det er en fantastisk følelse at fortsætte med Diga Procross og GasGas i 2021, som fuld fabrikskører. At køre VM har været en drøm siden jeg var lille, og nu har jeg gjort det. VM-kører for et fabrikstem, jeg kan næsten ikke tro det. Cyklen er fantastisk, og at have et godt team omkring, med en god manager, mekanikere og en træner, giver mig en masse selvtillid. Jeg har en god fornemmelse omkring 2021. Jeg kan ikke vente med at have en hel vinter med test sammen med teamet, og jeg er sikker på at vi sammen kan skabe store resultater."


Samtidig er der også gode nyheder for GP-vinderen fra i søndags, Ben Watson, der har fundet sig et hjem i MXGP-klassen næste år. Og det bliver på øverste hylde. Watson slutter sig nemlig til Jeremy Seewer, hos Monster Energy Factory Yamaha, imens vi stadig venter på at finde ud af, hvem der skal have den sidste plads hos Yamaha. Det betyder dog, at enten Tonus eller Paulin er definitivt ude. Rygtet siger at Coldenhoff tager den sidste plads i blåt, men det mangler at blive bekræftet.


Foto: Infront Moto Racing 2020 @ M. Zanzani

Kommentarer


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page