top of page

Geniale danske kvalheat i Argentina!


Weekenden byder på det første oversøiske GP i årevis, når Argentina lægger underlag til, og allerede lørdag var der massivt drama for de mange tusind fremmødte tilskuere, da der blev kørt kvalheat til morgendagens ræs. OG geniale danske præstationer.


MXGP

Thomas Kjer Olsen trives på sin Diga Procross KTM. Det beviste han igen i dag i kvalheatet, hvor han viste at han har tempoet til at være med HELT i front! En efter en åd han de andre op, indtil han nåede op på femtepladsen over stregen - lige efter de førende. Så danskeren viste at han igen er i spil til placeringerne helt oppe i toppen denne gang, ligesom sidst feltet var i Argentina, hvor han sluttede på podiet i MX2! Sejren tog Pauls Jonass, foran Jeremy Seewer og Jorge Prado. Der var også masser af drama i kvalheatet, hvor Tim Gajser måtte nøjes med en sekundær placering, efter en teknisk defekt, og flere kørere udgik efter styrt.


Resultat, MXGP-kvalheat. GP Argentina:

1. Pauls Jonass - Husqvarna

2. Jeremy Seewer - Yamaha

3. Jorge Prado - Gasgas

4. Maxime Renaux - Yamaha

5. Thomas Kjer Olsen - KTM

6. Glenn Coldenhoff - Yamaha

7. Tim Gajser - Honda

8. Ruben Fernandez - Honda

9. Jeremy van Horebeek - Beta

10. Jordi Tixier - KTM


MX2

Mikkel Haarup kom ikke godt fra start i kvalheatet i MX2, men det var så også det sidste der gik skævt for danskeren i heatet. Efter en mesterlig opkørsel til fjerdepladsen, kan Mikkel glæde sig over et super udgangspunkt til morgendagens pointgivende heat! Sejren tog manden der fører VM an sig af, da Jago Geerts kørte fra alle andre, og henviste Tom Vialle og Kay de Wolf til de efterfølgende pladser. Der var dog også rigeligt med drama i den lille klasse, da det glatte underlag i Patagonien tog fusen på mange i MX2-klassen også, hvilket kostede for blandt andet Andrea Adamo og Roan van de Moosdijk.


Resultat, MX2-kvalheat. GP Argentina:

1. Jago Geerts - Yamaha

2. Tom Vialle - KTM

3. Kay de Wolf - Husqvarna

4. Mikkel Haarup - Kawasaki

5. Simon Längenfelder - Gasgas

6. Mattia Guadagnini - Gasgas

7. Isak Gifting - KTM

8. Stephen Rubini - Honda

9. Jeremy Sydow - KTM

10. Gianluca Facchetti - KTM


Husk nu at vi starter klokken 16 i morgen på discovery+, da der jo køres i anden tidszone.


Foto: Ray Archer

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page