top of page

- Gik jo faktisk over al forventning!


Mikkel Nyvang havde en hård weekend til svensk mesterskab i Saxtorp i forrige weekend, men den tendens havde han bestemt ikke taget med sig til Randers i søndags. Snarere tværtimod. For Mikkel har virkelig knoklet på - igennem flere sæsoner - og gået til opgaven med flid og knofedt, og det kan godt betale sig. Ikke mindst på baggrund af en flyvende fjerdeplads i andet heat, så endte han dagen som 6'er i MX2-klassen. Selv med et par skader på skroget. Vi fik lige et par ord fra ham.


Mikkel Nyvang: "Min dag i Randers gik jo faktisk over al forventning! Jeg har fået kørt en masse hen over vinteren og jeg vidste at hvis jeg bliver siddende på crosseren, så har jeg masser at skyde med! Jeg var desværre så uheldig at ryge af i Sverige weekenden inden Randers og slå mine ribben, så her blev målet ændret til bare at gennemføre i Randers. På adrenalin og panodiler formåede jeg dog alligvel at få fyret den af, og køre mig to godkendte heat, hvis du spørger mig! Jeg ville så gerne kunne have hængt på tredjepladsen, især i andet heat. Men tro det eller ej, jeg kørte med så mange smerter i ribben og brystkasse, at jeg ikke kunne rette mig ud efter heatet! Selvom det nok ikke lignede det da jeg kørte. Super fedt lige at få bevist at jeg faktisk godt kan, når det virkelig gælder og at det ikke var det rene held! Nu skal jeg have lidt pause, så vi kan finde ud af hvad der er galt, så jeg kan blive helt på toppen igen! #NeverGiveUp. Så er jeg sikker på at det hele nok skal blive godt. Vigtigst af alt, så hygger jeg mig, samt har de bedste dage med venner og familie jeg kunne ønske mig. En stor tak til alle som heppede på mig og som har givet klap på skulderen hen ad vejen."


Foto: Elisabeth Juulsgaard / BJ Photo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page