top of page

- Gik over forventning


Glen Meier har kæmpet med sin skulder, siden han styrtede voldsomt til VM-GP'et i Ernee tidligere på året. I søndags var han dog klar til at teste skulderen ved DM i Holstebro, og skønt den stadig ikke er på toppen, så gik det alligevel over al forventning. Vi fik en lille status fra ham, hvor vi også lige spurgte til udsigten til mere VM i 2023, og hvad resten af 2022 byder på.


Glen Meier: "DM i Holstebro gik over forventning. Min skulder er ikke 100 % endnu og det kunne jeg mærke allerede i første heat, hvor den blev hurtigt træt. Men jeg fik kæmpet mig igennem det og vandt begge heat i MX1-klassen, efter fede kampe med Bjerregaard. Så det kan jeg ikke være andet end tilfreds med! Jeg vil ikke udelukke at jeg skal køre mere VM til næste år, men det tager jeg til den tid, så der er ikke noget på plads endnu overhovedet. Lige for nu fokuserer jeg på at komme mig 100 %, og så er det planen at stille op til de to sidste afdelinger af DM i år i Næstved og i Hanherred, og se hvad jeg kan gøre der. Det glæder jeg mig til. Der skal lyde en kæmpe tak til dem som bakker mig op! @poweredbyyoungmotion @ktmscandinavia #ktmscandinavia @easymxofficial @twin_air #miljøexperten #arosporte #intertank @onegripper @maservicecenter.dk #aisdanmark @eurolbv @sos_racing_parts #sosracingparts #getcustomized @enginesuspension #HSTruck"


Foto: Klaus Rasmussen

コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page