top of page

- Gik super fint

Line Dam fejrede i weekenden ti-året for sin debut i WMX, ved at være tilbage på åstedet i Valkenswaard, denne gang til en EM-afdeling, og danskeren fik igen noget godt med sig fra den hollandske bane. To femtepladser blev det til, hvilket sender hende op på andenpladsen i mesterskabet, men det er samtidig det sidste EM Line skal køre i år. Vi fik en status fra hende på weekenden.


Line Dam: "Valkenswaard var fed! Med 48 damer, to kvalgrupper og en god håndfuld hurtige hollændere, der havde valgt at stille op, så var der lagt op til noget fedt race! Lørdagens kvalifikation gik super fint, jeg blev nummer 4 i min gruppe, og kørte til bom som nummer 7. De to heat om søndagen bød på en masse god race, desværre ikke de bedste starter og igen en lille jordprøve, men 2x 5. pladser og god fart gør at jeg føler mig meget tilfreds med weekenden. Ja, jeg rykker sådan set op på en samlet 2. plads til mesterskabet, men jeg har valgt ikke at køre flere afdelinger. Der er rigtig mange grunde, både for og imod, til at køre/ikke køre, resten af afdelingerne, men jeg er åbenbart kommet frem til at der er flest imod …"


Foto: Dary Karina

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page