top of page

- Gjorde alt hvad jeg kunne


Magnus Smith måtte nøjes med sølvet i årets DM i MX2-klassen, med ét sølle point til slut, men han gjorde hvad han kunne i Næstved, og endte som et plaster på såret, med at vinde på dagen. Vi fik lige en snak med ham om sæsonen, og følelsen her et par dage derpå.


Magnus Smith: "Det var en spændende dag i Næstved til sidste afdeling af DM. Jeg startede ud med at have en god kval', hvor jeg for første gang i år endte som 1'er. I første heat får jeg en okay start. Jeg kører mig op som 1'er, og får lavet et hul ned til 2'eren. I andet heat kommer jeg fra start som en 3-4 stykker, men får mig igen kørt op på førstepladsen. I Superheatet får jeg en god start, og ender som 3'er. Det ender med at jeg bliver 2'er samlet til DM i år. Jeg vil godt indrømme at jeg er så skuffet over ikke at vinde den titel i år. 1 point var alt der afgjorde det til slut, men jeg gjorde alt hvad jeg kunne."


Foto: Klaus Rasmussen

Commenti


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page