top of page

Glen Meier alligevel opereret


Glen Meier styrtede tilbage under det franske GP i Ernée, og kom til skade med sin skulder. Oprindeligt så det ikke ud til at være så omfattende, og bare noget som Glen kunne træne væk. Da der stort set ikke skete fremgang hen imod slutningen af sæsonen, er skulderen dog nu blevet undersøgt mere nøje, og det har så medført at den måtte opereres. Glen fortæller selv lidt mere om skadens omfang her.


Glen Meier: "Jeg slog jo skulderen af led i juni, og har efterfølgende fået en MR-scanning, der viste at det var noget mere omfattende end vi først havde troet. Ledlæben i skulderen var revet næsten helt løs, og der hvor ledlæben hæfter, havde den rykket et stykke knogle af. Og da det skete stødte to knogler mod hinanden og lavede en bred flænge i kugleledsknoglen. Derudover var der et ledbånd der var revet næsten over. Så det krævede en operation, da det var så omfattende at det ikke kunne trænes op. Jeg har døjet en del med skulderen til de DM’er jeg har kørt, og det giver mening at skaden var noget mere omfattende, da der det sidste stykke tid stort set ikke har været fremgang. Jeg blev opereret i tirsdags, så nu venter et langt genoptræningsforløb. Men jeg glæder mig til at komme tilbage 100% og vise hvad jeg kan. Hvor lange udsigterne er, er svært at sige lige nu, men jeg satser da på at være klar til sæson 2023!"

コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page