top of page

Glen Meier på Suzuki for RGS Suzuki Schneider Racing i 2024!


Glen Meier kommer til at tørne ud i gult i 2024! Han har nemlig lavet en aftale med RGS Suzuki Schneider Racing, om at danne fælles front til næste år. Det er to parter der glæder sig rigtig meget til at komme i gang med samarbejdet, og som har planen klar for hvad der skal køres til næste år. For planen er både national og international!


Glen Meier: "Jeg ser virkelig frem til det. Det er en helt ny cykel, så der bliver en masse nyt for mig. Det er virkelig spændende, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang på Suzukien. Folkene bag teamet er virkelig entusiastiske og hele tiden klar til at give en hånd og hjælpe til. De har en masse erfaring, og jeg er klar til at tage arbejdshandskerne på. Det bliver fedt at få ekstra hænder til at hjælpe, og jeg glæder mig til samarbejdet. Planen er at jeg skal køre en fuld sæson i DM, og så ADAC MX Masters. Og så er ambitionen da også at snuse til et par VM-afdelinger."


RGS Suzuki Schneider Racing: "Vi glæder os rigtig meget. Glen kommer med så meget, og det bliver både spændende og fedt at komme i gang. Vi glæder os til at jagte mål og ambitioner sammen. Det her setup har kun kunnet lade sig gøre, igennem enorm og stærk support fra vores sponsorer og Suzuki, som vi skylder en stor tak."


Glen Meier kommer til at danne makkerpar med Jakob Kjær Nielsen, der også vender tilbage til Suzuki, og med Martin Bak og Marcus Bommer som de sidste to, så har RGS Suzuki Schneider Racing et stærkt mandskab klar til næste sæson.

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page