top of page

Glen Meier på tavlen i Trentino!


Glen Meier stillede i weekenden til start i sin anden VM-afdeling i år, da det gik løs i Arco di Trento. Point og gode starter lød ambitionen på, og han fik begge til med sig.


Glen Meier: Det var faktisk en okay weekend. Jeg blev 24'er i første heat og 20'er i andet heat. Så et enkelt point blev det til i denne omgang. Mine starter er helt sikkert blevet bedre, og jeg var godt med op i første sving i begge heat, selvom jeg blev skubbet helt ud af banen i første hest, og måtte op og vende på målhoppet. Jeg er dog glad for de forbedrede starter, så nu skal der bare arbejdes videre, så jeg kan blive fremme, når jeg kommer med fra start! Næste gang jeg er med til VM, er om to uger i Letland!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page