top of page

Glen og Line godt tilfreds med weekendens VM og EM


Glen Meier tog hul på første afdeling af EM 250cc, mens Line Dam kørte anden afdeling af VM for kvinder, og begge Team Specialmontering kørerne fik nogle gode point med hjem fra hollandske Valkenswaard.


Glen Meier kvalificerede sig som nr. 6 i sin gruppe, og fik dermed en fornuftig plads bag startbommen. I første heat fik han ikke den bedste start, men fik hurtigt kørt sig op som nr. 8, hvor han lå hele heatet indtil han væltede på sidste omgang, og derfor sluttede som nr. 10.


I andet heat var starten bedre, men Glen vælter sammen med en anden kører på første omgang. Han får derefter kørt sig op igennem feltet og slutter som nr. 13 i det heat. Det giver Glen en samlet 12. plads på dagen, og i mesterskabsstillingen.


- Okay tilfreds med weekenden, min fart er fin, men jeg skal bare have sat det hele sammen, siger Glen om starten på EM.


Line Dam er nu nr. 6 i VM for kvinder, efter hun tog nogle rigtigt gode point med hjem fra Holland.


Line kvalificerede sig som nr. 8 og fik derfor også en god plads bag startbommen i selve heatene. I første heat kom Line utroligt godt fra start som nr. 3, men fandt ikke flowet, og fortæller, at hun havde svært ved at presse på, så hun faldt et par placeringer tilbage og blev nr. 6.


I andet heat kom Line ikke så godt fra start, men var hurtigt oppe som nr. 10, inden hun ramte sammen med en anden kører hun ville overhale, og de begge røg i jorden. Hun var imidlertid hurtigt oppe igen og blev nr. 7, hvilket også var hendes samlede placering på dagen, som igen betyder at hun er nr. 6 i VM efter to afdelinger.

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page