top of page

- God dag på smokeren

At Kim Sørensen på en 250 2-takter ville blive en suveræn tilføjelse til MX2-klassen i DM, skal man næsten være vanvittig for ikke at kunne regne ud på forhånd. Og ganske rigtigt! Kim vrælede et holeshot ud af sin blå smoker i første heat, og tog andenpladsen, og så var stilen lagt. Det blev til et podie i Næstved i søndags, inden Kim måtte skippe superheatet. Han forklarer selv lidt mere om det hele her.


Kim Sørensen: "Så er vi ligesom i gang. Jeg havde en god dag på smokeren, på en fed og krævende bane, hvor det blev til holeshot i første heat og en andenplads. I andet heat fik jeg en lidt dårligere start, men jeg var hurtigt oppe som 3'er, hvor jeg kunne ligge og hygge mig lidt, og hoppe på hullerne. Jeg sprang superheatet over og skyndte mig hjem. Min datter var søndag formiddag blevet indlagt på sygehuset i Aalborg efter nogle dages sygdom, men hun er okay. Jeg vil gerne sige tak til min fantastiske kone Lotte, som stod i en lidt træls situation. Samt også tak til mekker' Tobias, familien Koldborg, Team Rhino Racing og teamets sponsorer."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page