top of page

Gode danske glimt i Sverige og Tyskland


Der var danskere i aktion i både Sverige og Tyskland her i weekenden, til henholdsvis SM i Tibro, og til ADAC MX Masters i Bielstein. Og begge steder markerede danskerne sig godt.


I Sverige blev dagen præget af regn og mudderræs, men derfor var der stadig dansk på podiet. Malou Jakobsen blev 3'er samlet på dagen hos kvinderne, men det kunne sagtens være blevet til mere, hvis ikke danskeren på fornem vis kørte stort set hele feltet ind i første heat. Magnus Smith havde et godt andet heat, hvor han blev 8'er, mens Mikkel Nyvang lige netop ikke fik point, efter ellers fin kørsel.


Find alle resultater fra Tibro her: https://mxsm.nu/race/174/status


I Tyskland var der danskere med i alle tre klasser. I Masters-klassen var Mathias Jørgensen den eneste der klarede skærene videre til de pointgivende heat, og Mathias sluttede weekenden som nummer 16. I Youngster-klassen var hans teamkammerat Rasmus Pedersen bedste dansker, da han sluttede som nummer 6. William Kleemann blev nummer 17 efter tre stabile heat, mens der ikke var held i sprøjten for storebror Victor Kleemann. I 85-klassen var der også en del danskere der kom videre til de pointgivende heat, og af dem sluttede Jacob Bloch længst oppe, som nummer 12, mens Bertram Thorius blev nummer 18. Der var desværre ikke point til Marius Simonsen, Casey Karstrøm, Søren Winther og Oliver Hald.Foto: Dary Karina

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page