top of page

Gode danske heat i Tyrkiet!


Efter fire ugers pause, var VM i dag tilbage for fuld udblæsning, da det første af to tyrkiske GP'er, skulle køres i Afyonkarahisar! Og både Mikkel Haarup og Thomas Kjer Olsen, leverede i hvert fald et godt heat hver!


MXGP

Thomas Kjer Olsen kæmpede med tidskvalen', men kunne alligevel køre til bommen som nummer 16. Derfra lavede han en fornuftig start, og kæmpede sig godt i mål som nummer 10. I andet heat havde han ikke starten med sig, selvom tiderne var til mere, og han sluttede heatet som nummer 15. Det gav en plads som nummer 14 på dagen, men vi tror at vi kan forvente os mere af Thomas på onsdag, nu hvor han har fået kørt banen lidt bedre ind i kroppen! Sejren gik til Jeffrey Herlings, efter et hæsblæsende andet heat især, hvor dramaet ikke syntes at ville tage nogen ende! (Tjek det ud på discovery+!) Jorge Prado tog andenpladsen på dagen, imens sidste plads på podiet, gik til Tim Gajser!


Thomas Kjer Olsen: "I dag var okay. Mit første heat var udmærket, og jeg følte mig godt tilpas på cyklen, så at slutte som 10'er var en god start på dagen, og jeg følte jeg kunne gøre det bedre i andet heat. Jeg havde et godt heat, men manglede lidt energi til sidst, så jeg ikke kunne lave et stød fremad i feltet. Måske varmen ramte mig, men det var alligevel frustrerende. Jeg var i stand til at holde min placering, så det var altid noget. Men når man tænker på hvordan jeg havde det i første heat, så var det svært ikke at have det lige sådan i andet."


Resultat, GP Tyrkiet:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Jorge Prado - KTM

3. Tim Gajser - Honda

4. Romain Febvre - Kawasaki

5. Antonio Cairoli - KTM

6. Jeremy Seewer - Yamaha

7. Alessandro Lupino - KTM

8. Glenn Coldenhoff - Yamaha

9. Pauls Jonass - Gasgas

10. Brian Bogers - Gasgas

14. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna


Samlet:

1. Tim Gajser - 310p

2. Jorge Prado - 297

3. Romain Febvre - 293

12. Thomas Kjer Olsen - 118


MX2

Mikkel Haarup kørte en fornuftigt kval', og kørte til bommen som nummer 10. I første heat fik danskeren en ok start, men måtte desværre en tur i jorden, og sluttede derfor som nummer 17 i heatet. I andet heat var han noget bedre med, og kæmpede med om placeringerne i top 10 igennem hele heatet, inden han sluttede som nummer otte - efter at han for alvor bed fra sig til slut! Sejren gik til Tom Vialle, der henviste Maxime Renaux og Jed Beaton til de efterfølgende pladser.


Resultat, GP Tyrkiet:

1. Tom Vialle - KTM

2. Maxime Reanaux - Yamaha

3. Jed Beaton - Husqvarna

4. Mattia Guadagnini - KTM

5. Rene Hofer - KTM

6. Jago Geerts - Yamaha

7. Kay de Wolf - Husqvarna

8. Wilson Todd - Kawasaki

9. Thibault Benistant - Yamaha

10. Isak Gifting - Gasgas

11. Mikkel Haarup - Kawasaki


Samlet:

1. Maxime Renaux - 314p

2. Mattia Guadagnini - 277

3. Jago Geerts - 262

13. Mikkel Haarup - 132

18. Bastian Bøgh Damm - 64

24. Glen Meier - 20Husk at du kan gense al dagens action, on-demand, på discovery+!


Heldigvis får de danske drenge mulighed for revanche, allerede på onsdag, hvor du selvfølgelig også kan se med fra discovery+!


Foto: Juan Pablo Acevedo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page