top of page

- Gode og stabile heat


Magnus Gregersen viste at han bestemt er en gut man skal regne med, også til DM-A, da DM ramte Korskro i søndags. To gode starter og to gode heat, gav en samlet andenplads på dagen i MX2-klassen, og det fik vi ham til at snakke os igennem efterfølgende.


Magnus Gregersen: "Jeg havde virkelig en god dag til DM-A i Korskro i søndags. Jeg kørte nogle gode og stabile heat, og jeg følte mig godt tilpas på cyklen hele dagen. Jeg fik vist jeg hører til helt oppe i den sjove ende af feltet. Så formen lige nu er sådan forholdsvis okay, men der er stadig lige nogle ting jeg skal arbejde videre på. Nu ser jeg frem mod weekendens ADAC MX Masters i Tensfeld. Samtidig skal der lige lyde et skud til mit team AMX Racing og i særdeleshed Mikael Andersen. Jeg er virkelig glad for cyklen han har sat op til mig i år. Og så skal der selvfølgelig også lyde en stor tak til mine andre sponsorer."


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page