top of page

- Godkendt!


Marcus Bommer kørte karrierens bedste afdeling til DM i Randers i forrige weekend, og det var da også en tilfreds Marcus vi fik et par ord fra, ovenpå løjerne. Vi fik ham dog også lige til at sætte et par ord på næste afdeling i Hjørring, som jo er et underlag han føler sig godt hjemme på.


Marcus Bommer: "DM-A 3. afdeling på Brusgårdbanen var en super god oplevelse for mig. Det var en rigtig fed dag i Randers, banen var god, vejret var super og som nyoprykket junior-kører, er der nok at se til i den nye klasse. Jeg ligger og kører i en stor mellemgruppe i MX1-feltet og mit mål er at score point i begge heat på dagen. I 1. heat kommer jeg godt ud over bommen, men bliver klemt ned af starten og i første sving. Men på de første 2 omgang kørte det bare og jeg var overraskende oppe på 12-14. pladsen, her midt i feltet bliver der kørt tæt og der skal ikke mange fejl til, før man taber eller vinder 2-3 placeringer. Jeg finder et godt flow hele heatet og sluttede heatet på 11. pladsen, som er mit bedste MX1-A resultat i år og jeg er super stolt af den placering.


I 2. heat får jeg en meget bedre start, drejer i først sving som en 5-6 stykker og de første par omgange kører jeg bare med, men jeg kan godt mærke at det tempo har jeg ikke i endnu, så jeg falder nogle placeringer tilbage, men jeg holder igen en god fart og kæmper med flere kørere i midtfeltet. Jeg kører igen i mål som nr. 11 og får endnu en godkendt placering. Det skal dog siges at jeg bliver lidt forvirret da jeg ser jer er blevet noteret for 7. pladsen i heatet. Situationen er at en kører vælter ud over et hop og der er viftende gult flag, som jeg ser og derfor ikke hopper. Men 4 af mine forankørende konkurrenter får åbenbart en tidsstraf for gult flag forseelse og derfor står jeg nu noteret med en 7. plads for 2. heat. Mine 2 placeringer giver så den samlede 6. plads for dagen, hvilket var vildt overraskende og super fedt.


Næste afdeling, på Sønderskovbanen ved Hjørring, ser jeg også frem til, det er jo sand! Jeg vil også gerne lige benytte lejligheden til at sige 1000 TAK til mit bagland som gør alt det her muligt. Rune Pedersen (RGS Service) for en Suzuki-motorcykel der bare spiller, Bo Rasmussen (Pepper Motorsport) for affjedring som gør en forskel for mig, og min faste makker og gode ven Anders Ebbesen, som bruger mange timer sammen med mig til træninger og løb rundt om i Danmark, ikke at forglemme min mor og far. Alle mine samarbejdspartnere der støtter op, så en fattig studerede som mig overhovedet kan komme ud at køre noget race og deltage i DMA-serien."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page