top of page

Godt nytår fra MX-Index.comSå kom vi igennem endnu et år her på www.mx-index.com, med alt hvad det bragte med sig af ballade og projekter. Vi er stadig 100% drevet af passion, lyst, lugten af 2-taktsrøg og forsøger som altid at finde en slags fornuftens stemme i det vi laver, skønt vi heldigvis stadig er så uafhængige, at vi kan tillade os at have kant og stille spørgsmål. Derfor følte vi, at det var på sin plads at sige tak til alle jer der ser, læser og hører med!


For sikke et år vi har haft. Vi har haft flere læsere på siden end vi har haft nogensinde før. Så nemt kan det egentlig siges. Flere tusind mennesker tjekker MX-Index hver dag, og bruger os som det foretrukne medie til nyheder om verdens bedste sport - og det kan vi simpelthen ikke takke jer nok for. Det betyder også at der kommer endnu flere meninger og mennesker, der samles her under vores lille paraply, og det er vi faktisk bare stolte af. Debat er godt, og en mening har en crosskarl' dælme' altid!


Vi har brugt endnu mere krudt på VM og på dækningen på Discovery+ i år, og vi føler vi arbejder os i den rigtige retning. Der skal lyde et gigantisk skud ud til alle der ser med, og har været så engagerede og aktive under udsendelserne i år. Det betyder alt. ALT. Vi håber at kunne melde ud, hvad 2022 kommer til at byde på, på den front, inden alt for længe. Vi arbejder benhårdt på at få Discovery til at gøre endnu mere. Vi er taknemmelige for at vores seertal har fået skabt flere midler til vores studieshow, Motocross Studiet, der blot har vokset sig større og større. Vi vil mere! Mere motocross! Satanedeme'!


Der skal også lige skydes en high-five til alle jer der læser MOTO! Det var kun tre numre der udkom på papir i år, men det er bedre end 2020, og et skridt i den rigtige retning. Må det være slut med nogensinde at skulle bekymre sig om vi må mødes på banerne igen!


Vi har nok engang forsøgt at være til stede ved alle størrelser løb i år, og møde så mange kørere vi kan undervejs. Det betyder meget for os at snakke med alle jer, der er med til at forme dansk motocross. Så på denne årets sidste dag, så skal der derfor også lyde en gigantisk fælles krammer til alle kørere, frivillige, hjælpere, mekanikere, flagsvingere, forældre og alle andre, der til daglig holder sporten kørende på alle planer. Det er en fornøjelse at møde jer derude, og vi strammer os an, for at fortjene jer.


Som sagt, så vil vi gerne gøre endnu mere for jer i 2022, men hvad året kommer til at bringe, står endnu hen i det uvisse. I kan dog være sikre på at MX-Index.com ALDRIG går hjem. Vi lukker festen og fortsætter ufortrødent med at dække motocross fra ind- og udland, for alle dem der har lyst til at læse om det sammen med os. Vi kan slet ikke lade være.


Må I få oksemørbrad til I begynder at give mælk, kulfiber i jeres bordbomber, og så mange glas champagne, at I til sidst opdager, at så fantastisk smager det sprøjt sgu heller ikke. Drik en Monster i stedet, klap din ged, og kom lidt kædespray i tunmoussen. Vi ses i det nye år, klar til nye unoder, narrestreger og påhit. Pas på arme og ben, kast et kanonslag efter en motocross-hader og giv den fuld gas!


GODT NYTÅR!

Commenti


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page