top of page

Goul med SX-løbsdebut i lyseblåt


Frederik Goul tog sin første supercross-løbstur på den lyseblå TM her i den forgangne weekend, da den franske SX Tour sluttede i Lyon. Og der var gode positivt takter at spore, selvom Frederik desværre kæmpede lidt med sygdom hele weekenden.


Frederik Goul: "Det var en hård weekend i Lyon. Jeg havde ligget syg hele ugen, så jeg vidste godt inden jeg tog afsted, at det ville blive hårdt. Men jeg måtte afsted, for jeg ville ikke misse chancen for at køre SX Tour, nu når det lykkedes at få åbnet døren. Det var også mit første SX-løb på min nye TM-racer. Jeg glædede mig meget til skulle prøve den indenfor. Fredag startede rigtig godt. Jeg satte hurtigste tid i min gruppe og kørte mig direkte i finalen. Men da finalen skulle køres var der udsolgt hos mig. Det gik godt de første 3 minutter og så var der slukket, og jeg måtte kæmpe mig igennem resten af heatet. Men jeg var der og fik vist god fart. Lørdag kunne jeg godt mærke at koppen ikke var kommet sig helt da vi stod op. Men jeg fik sat en tid som nummer 2 i tidskvalen i min gruppe. I semifinalen var farten til at komme direkte med, men efter nogle omgange måtte jeg trække mig, da jeg ikke kunne holde fokus og synes det blev for farligt at køre. Men alt i alt en rigtig god weekend på min nye TM. Jeg fik prøvet nogle ting og fik vist god fart. Næste race bliver ADAC SX Cup i Dortmund."


Foto: MXJuly

Kommentarer


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page