top of page

Gryning glæder sig til at komme i gang


Mathias Gryning havde god fart på i 2020, hvor det blev til en sølvmedalje i DM, og en del afdelinger i EMXOpen-klassen i Italien. Nu venter så 2021, og vi fik en snak med Mathias om hvordan hans forberedelse har været, og hvad han tænker om DM-kalenderen i år.


MX-Index: "Hvordan er det gået med at blive klar til sæsonen?"

Mathias Gryning: "Jeg synes det er gået rigtig fint! Jeg har brugt foråret i Spanien, på RedSand MX Park. Her har jeg de første par uger haft fokus på min træningsskole, som var en rigtig stor succes. Jeg havde nogle seje drenge med på holdet og det var en fornøjelse at arbejde med dem. De efterfølgende uger brugte jeg så på min egen træning. Her blev der lagt en masse timer i det, og jeg føler jeg har fået arbejdet på nogle af mine svage punkter, samt fået opbygget en rigtig fornuftig form til sæsonstart."


MX-Index: "Hvad kommer sæsonen til at byde på?"

Mathias Gryning: "Sæsonen kommer til at byde på Dansk Mesterskab, Svensk Mesterskab og forhåbentlig føler jeg mig stærk nok til at deltage i VM igen. Lige nu falder Svensk og Dansk sammen i et par afdelinger, så jeg håber lidt at der kommer lidt ændringer i kalenderen, så det er muligt for os at konkurrere om mesterskabet i begge serier."


MX-Index: "Hvordan ligger DM til dig?"

Mathias Gryning: "DM er altid fedt, da det er her der køres om mesterskaber. Dog er kongeklassen ved at være lidt til den sløsede side på deltagere, så jeg håber at DMU måske på sigt kan bringe superheatet tilbage eller at nogle af de “unge” drenge snart kommer op og leger lidt med. Om ikke andet glæder jeg mig i hvert fald til at komme i gang med løbene igen, og forhåbentlig kan publikum komme ud og se noget fedt race, inden alt for længe. De er helt klart med til at gøre DM'erne endnu federe."


MX-Index: "Hvordan ligger Hanherred til dig?"

Mathias Gryning: "Hanherred er helt klart en bane jeg ser frem til at skulle køre DM på. Det er en bane med et par store hop og blødt underlag. Dog kunne jeg godt se den lidt mere teknisk og ikke så ensporet. Men forhåbentlig bliver den godt ujævn, så teknikken kan spille en lidt større rolle i heatene. Jeg tror det er en bane mange vil kunne lide, så det er helt sikkert et godt sted at skyde DM-sæsonen i gang!"


MX-Index: "Vinder du det DM, eller wa'?"

Mathias Gryning: "Dét er målet! Jeg har gjort hvad jeg kunne i foråret, og føler mig godt tilpas på Yamaha’en. Jeg tror på at det bliver en god sæson, så lad os komme igang!"


Mathias Gryning: "Tak til @yamahastoreroskilde_ysr . Jon Jørgensen - @yamahamotorscandinavia . Morten Brondbjerg - @kumlinsuspension . Bengt Kumlin - @peakphysiquemx . Jeppe Alber - #Holbøll . Carl-Ole Holbøll - #IvansDækcenter . Flemming Nielsen - #Au2parts . Tim Sødeholm - #SpohrSkilte . Torben Spohr - #SørbyAuto . Daddy cool - Team Næstved Eliteidræt - @akrapovic - @bridgestoneeurope - @knobby_shop - @jesper_polle - @olsen19 - @OneOOne . Joan Kold Andersen - @Airmousses - @Onegripper"

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page