top of page

Gustav tror på en god sæson.


På trods af situationen, så var der mange gode præstationer at kigge på i 2020, og en af dem der gjorde det rigtigt flot i DM, var Gustav Petersen. Sjællænderen, der har hjemmebane på Hedeland, sluttede som nummer 5 i DM i 125cc, og især på Mors viste han at han er kommet langt, igennem hårdt arbejde og flid. Han har lige så stødt og roligt lagt på sin fart og stabilitet over de seneste sæsoner, og vi fik derfor en snak med ham om hvad der skal ske i 2021, imens han også satte lidt ord på, hvordan han oplevede 2020.


Gustav Petersen: "2020 var et meget ambivalent år, da corona desværre spillede en stor rolle. 2020 var mit sidste år på 125cc, så det var “året” hvor jeg virkelig skulle vise mit værd. Jeg startede sæsonen ud med en forventning om at skulle ligge i top 5 i DM. Jeg startede sæsonen nogenlunde ud på Korskrobanen, lige udenfor top 5, men det var hvad det var. Jeg så frem til de næste 2 afdelinger på Morsø og Nisseringen. Inden afdelingen på Mors fokuserede jeg enormt meget på styrketræning, da jeg desværre havde døjet med en masse armpump forinden. Jeg havde dog en super fed oplevelse på Mors, hvor jeg i 2. heat slutter som 2'er, hvilket var et kæmpe selvtillidsboost for mig. Efter afdelingen på Morsø lå jeg 5’er i den samlede stilling, med kun 5 point op til nummer 3. Sidste afdeling blev desværre aflyst, da coronaen spredte sig for voldsomt. Nu kigger jeg frem mod 2021, som nok skal blive et godt år, med masser af ræs. Jeg skal køre 250cc i B-klassen. Hvis alt går som jeg selv forventer, vil jeg selvfølelig gå efter at kunne køre en enkelt DM-A afdeling også. Selvom vi ikke helt ved hvad sæsonen bringer i år, vil jeg gøre mit bedste for at stå 100% klar bag bommen."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page