top of page

Hård dansk start på EM


EMX250 og EMX125-serierne blev i dag sparket i gang i Matterley Basin i England, og fire danskere var klar til at prøve lykken i EMX250-serien.


Det var dog en hård dag på kontoret for danskerne. Både Victor Kleemann og Mike Lauritsen kom lige netop ikke med til de pointgivende heat, imens Magnus Smith og Rasmus Pedersen klarede skærerne.


Der var dog ingen point til de to i dag, i et felt der måske er stærkere end det nogensinde før har været. Der var dog gode ting fra andre skandinaver, da der var tre nordmænd, og en enkelt finne, i den samlede top 5 til slut. Der var dog ingen der kunne røre Nicholas Lapucci og hans Fantic 250XX, og italieneren vandt sikkert begge heat. Kevin Horgmo tog andenpladsen, foran Cornelius Tøndel.


Der var også Fantic-sejr i EMX125-klassen, hvor endnu en nordmand gjorde det flot. Håkon Østerhagen tog sejren, Ferruccio Zanchi tog andenpladsen, imens Bobby Bruce henrykkede hjemmepublikummet ved at køre på podiet med en tredjeplads.Husk at følge VM, live og gratis, på discovery+, i morgen klokken 13! (Jo mere I ser det, jo større er chancen for at vi må sende EM på discovery+ næste år!)

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page