top of page

Haarup 2'er i næstsidste VM-test!


VM 2021 nærmer sig med hastige skridt! Vi er under to uger ude, til at vi åbner sæsonen i Rusland, og de danske kørere gør hvad de kan, for at få det sidste på plads. Mikkel Haarup er tilbage på cyklen, og det lader til at han er ved at kampklar! I hvert fald tog han andenpladsen til et fransk optaktsløb i går, med flere hurtige kørere på startlisten! Vi fik en status fra ham.


Mikkel Haarup: "Jeg kørte et lille løb Frankrig denne weekend. En sten hård bane, med masser af bakker. En klasse træning til Rusland om 2 uger, og det var også en af grundene til at vi kørte løbet. Ud over det, så var det også for at få en lidt anderledes træning end vi normalt ville får, med fuld bom (40) og en del tilskuere. Jeg var hurtigst i min gruppe, så jeg kom til bom først. I første heat var jeg 2'er fra start, men mine team mates var på mig fra første omgang, så jeg røg ned som 4'er ret hurtigt. Jeg må nok indrømme, at jeg måske var lidt rusten. Jeg fanger dog rytmen efter et par omgange, og med 2 omgange tilbage overhaler jeg Roan [vd Moosdijk] og prøver at fange Mathys [Boisrame], men der var et lidt for stort hul op til ham så endte som 2'er. I andet heat kommer jeg igen 2'er fra start. Med Mathys i front kørte vi et hurtigt tempo igennem hele heatet. Jeg laver dog en lille fejl med 5 minutter tilbage så jeg mister lidt tid. Ender som 2'er i heatet.


I næste weekend kører jeg fransk mesterskab på GP-banen Erneé. Igen et træningsløb til Rusland om små 2 uger."

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page