top of page

Haarup gør status efter hektisk spansk GP


Mikkel Haarup viste igen rigtig gode takter, da der blev kørt VM i Spanien i går, og nu mangler danskeren bare lige at finde de sidste brikker, før hele puslespillet kan gå op og sende ham helt op i toppen. En sjetteplads i kvalifikationen, blev vekslet til en samlet 11. plads på dagen, og her er Mikkels egne ord på, hvordan det gik for sig.


Mikkel Haarup: "Tidskvalen' gik virkelig godt. Jeg har været virkelig stabil når det kommer til den del, de sidste par afdelinger. I første heat tog jeg nogle dumme valg igennem de første par sving, og fik så lov at betale prisen for det. Efter det, viste jeg rigtig god fart, og jeg fik lavet nogle gode overhalinger, selvom resultatet måske ikke helt afspejler det. Jeg lærte heldigvis af de fejl jeg lavede i første heat til andet heat, og jeg lavede nogle ændringer i forhold til den første omgang, som fik mig op i top 10, og jeg formåede endda at lave et par overhalinger, så jeg kom som 7'er. Men jeg kørte lidt for defensivt til sidst i heatet."


Foto: Kawasaki

Kommentare


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page