top of page

- Har sgu været okay

Mads Fredsøe har kørt en flot sæson i EMX125-klassen, hvor det blandt andet blev til et podie i Tyskland, og flere flotte præstationer undervejs. Det blev til en samlet syvendeplads til slut, der sagtens kunne være blevet til mere, hvis ikke hensmidte motorcykler og sort uheld i starten af sæsonen, havde stukket en kæp i hjulet. Alligevel er det dog en tilfreds Mads, der ser tilbage på EM 2023.


Mads Fredsøe: "EM-sæsonen 2023 har sgu været okay. En 7. plads samlet med 3 DNF'er på grund af problemer med cyklen, kyssesyge og lidt uheld i nogle heat. Men det sker jo i motocross. Jeg synes jeg har vist god fart i år i EM-klassen, og jeg har kæmpet om top 5-placeringer mod fabriks-teams. Jeg synes faktisk det er meget godt gået af et lille far-søn team, uden noget rigtig support. Det er nogle tunge drenge og nogle store teams vi har været oppe imod. Men vi kommet godt igennem det, med nogle gode resultater. Flere afdelinger hvor jeg kvaler' i top 4, podie i Tyskland og mange kampe i top 5. Nu har jeg lige et vigtigt løb næste weekend, sidste afdeling af ADAC MX Masters som jeg jo fører. Efter det er 125-karrieren slut. I 2024 venter der nye eventyr!"


Vi krydser fingre for Mads i næste weekend, og vi glæder os til at indvie jer alle sammen i, hvad der venter i 2024 for den talentfulde dansker!


Foto: Infront Moto Racing 2023 @ M. Zanzani

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page