top of page

- Havde været federe at gøre det færdigt


Den dobbelte danske mester i 85cc, Nicolai Skovbjerg, skifter i 2021 til Yamaha, når han skal tørne ud for Wozniak MX Racing Team i 125-klassen. Det kom frem forleden, så vi fulgte op med lidt spørgsmål om hvordan Nicolais sæson 2020 er gået, og her er hvad han svarede!


Nicolai Skovbjerg: "Forberedelserne til sæsonen begyndte allerede i december sidste år i Spanien. Vi fløj lidt frem og tilbage nogle gange for træne. Vi sluttede turen af med en Team Danmark samling, hvor jeg allerede på anden omgang væltede og brækkede 2 knoer. Jeg nåede dog at blive klar til Vinterturnering på Korskro. Der sluttede jeg på toppen og jeg følte mig derfor max klar til sæsonen. Så kom Coronaen dog lige og ødelagde det hele. DM-sæsonen blev kortet ned til 3 afdelinger og ADAC MX Masters blev kortet ned til 2 afdelinger, mens EM og VM blev aflyst. Jeg startede DM-serien i Korskro, hvor jeg var hurtigst i tidskval og vandt begge heat. Derefter gik turen til Mors, hvor jeg var hurtigst i tidskvalen og vandt begge heat igen. Selvfølgelig er det fedt at blive dansk mester igen, men det havde været federe at gøre det færdigt i Næstved. Til ADAC startede vi i Grevenbroich, hvor jeg blev 4'er i tidskvalen. Jeg havde dog lidt problemer med starterne, men jeg fik kørt mig op i top 5. Derefter var det Tensfeld, hvor jeg blev 2 i tidskvalen og havde lidt bedre starter, men jeg var stadig udenfor top 10. Jeg fik dog kørt mig op i top 5 igen. Samlet blev jeg nummer 3 og det er jeg rimelig tilfreds med. Nu har jeg så lavet en aftale med Wozniak MX Racing Team og Yamaha, som jeg virkelig glæder mig til at komme i gang med. Det bliver på 125cc jeg skal køre, og jeg skal køre 125-DM, ADAC MX Masters, og så måske enkelte EM'er."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page