top of page

- Holdet betyder mest


Mikkel Haarup har før ledt Danmark til kæmpestore triumfer i junior-regi, og nu er han så udset til at gøre debut på den største scene af dem alle, når han tørner ud i MX2-klassen til Motocross of Nations i Mantova i weekenden. Vi spurgte ham derfor til, hvordan det føles at skulle køre med for første gang, til Danmarks chancer, og hvad han glæder sig mest til. Her er hvad han svarede.


Mikkel Haarup: "Jeg føler vores chancer for at gøre det godt er store. Jeg føler at vi har et at de stærkeste hold nogensinde. Personligt forventer jeg at gøre mit bedste. Jeg vil selvfølgelig forsøge at gøre alt for at få Danmark på podiet, men i sidste ende, så kan man ikke gøre mere end sit bedste. Men jeg glæder mig virkelig til at køre sammen med mine landsmænd, om noget der betyder meget for mig, men også for hele landet. Jeg tænker at mine chancer er gode. Jeg vil gøre mit bedste for at tage endnu en sejr i MX2 for Danmark. Men i sidste ende betyder det mere for mig, at hele holdet får et godt resultat."


Og lad os sammen vise, at det virkelig betyder noget for hele landet! Team Danmark skal have al den support de kan få på søndag, så husk at se med, live og gratis, på discovery+, når der vises Motocross of Nations!Foto: Kawasaki

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page