top of page

Hvad nu for Ken Roczen?

Tyskeren har været en omdiskuteret herre de seneste dage, efter at han i samtale med James Stewart for nylig forklarede, at han skilles med HRC Honda i 2023. Årsagen skulle ifølge Roczen være at Honda er imod hans deltagelse i VM i Supercross. Han forklarede også at det kontraktforslag som Honda eftersigende skulle have givet ham tidligere, er trukket tilbage som en følge deraf.


Nu har Honda så afvist den påstand, og sagt at den SX-only kontrakt der var tilbudt, blev afvist af tyskeren selv. Og at de ikke har trukket noget tilbage. De bekræfter dog, at den kontrakt indeholdt kravet om ikke at køre VM i Supercross.


En ny udvikling i den ulmende konflikt mellem FIM og WSX, og så det amerikanske supercross-etablissement.


Sikkert er det i hvert fald, at Ken Roczen leder efter et team i 2023, og han melder ud at han er klar på både Supercross og Motocross. Det ser formentlig dog ud til at han skal køre for australske Firepower Honda/Genuine Honda i WSX.


Flere teams har meldt deres lineups ud til første VM-afdeling i Cardiff i starten af oktober, men de helt store A-navne er stadig få. Formentlig en direkte konsekvens af udelukkelsen af fabriksteams. Forhåbentlig bliver feltet mere potent, når serien efterlydende folder sig helt ud til næste år. Det bliver dog alligevel et spændende samsurium at følge.


Du kan se de officielt udmeldte kørere til VM i Supercross her: https://wsxchampionship.com/

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page