top of page

- Ikke helt godt


Glen Meier styrtede til VM i Frankrig og slog sin skulder, men i går var han alligevel tilbage på cyklen, bare lige for at få en fornemmelse af, hvor galt det var fat. Vi fik lige en kort status fra ham, over hvordan udsigterne ser ud for resten af sæsonen.


"Det var virkelig skønt at være på cyklen igen, efter så lang tids pause, selvom skulderen ikke er helt god. Egentlig føles den fin nok i nogle situationer, men når jeg skal stå op og holde fast, så føles den ret løs. Det er også derfor jeg går og venter på tid til en MR-scanning, da lægen mener, at der måske kan være sket skader på ledlæben. Det kan dog tage lidt at få en tid, så nu prøver jeg at træne skulderen op, for at se om det ikke kan hjælpe lidt på det. Der bliver nok ingen VM i Loket for mig, og nok heller ikke i Lommel. Det er selvfølgelig super ærgerligt, men jeg gør hvad jeg kan for at blive hurtigt klar igen. Nu håber jeg bare, at det danske sygehusvæsen, også gør deres; hurtigt!"


Foto: Per Thorbjørn Schjødt

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page