top of page

- Ikke lige hvad jeg havde planlagt


Signe Daugaard har bare kørt sig bedre og bedre, og det endda på imponerende kort tid, over de sidste sæsoner. Derfor var det selvfølgelig også noget af et tilbageslag for hende, at 2022 blev beskæmmet af en slem skade tilbage i maj. Hun formåede dog alligevel at slutte som en samlet nummer 6 i kampen om DM for damer, så vi fik lige en status fra hende på sæsonen, og på hvad der skal ske til næste år.


Signe Daugaard: "2022 har været en sæson på både godt og ondt. Jeg startede sæsonen godt og følte mig nogenlunde klar til at være B-kører, og jeg håbede på nogle gode placeringer til Dame DM. Så var jeg så uheldig at styrte til en træning tilbage i maj måned i Sverige, hvor jeg fik brud på ryggen og punkterede min ene lunge. Det var et kæmpe øv at skulle holde pause. Dog missede jeg kun en afdeling af DM og jeg fik alligevel præsteret at få nogle okay placeringer, trods minimal kørsel og manglende træning efterfølgende, hvilket ikke lige var hvad jeg havde planlagt og forventet i år. Alt i alt er jeg tilfreds med hvad jeg har opnået og hvor hurtigt jeg kom tilbage på cyklen, efter sådan en skade. I 2023 er der endnu ikke meget der er på plads. Det eneste der står klart, er at jeg skal køre DM! Jeg kommer nok ikke til at fortsætte på en KTM som sidste år. Så det er spændende hvad det ender med. Lige nu ser jeg hvad vinteren bringer og får det bedste ud af denne her off season!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page