top of page

- Ikke lige min bedste weekend

Mads Fredsøe kæmpede bravt i Letland, og trods lidt skønhedsfejl, så var der point på kontoen i begge heat. Vi fik en update fra Mads dagen derpå, hvor han også lige løftede sløret for, at han er til start i VM-klassen i den kommende weekend i Maggiora!


Mads Fredsøe: "EM i Letland var ikke lige min bedste weekend. Jeg havde det lidt svært med at finde flowet og få det rigtige affjedringssetup på den her bane.


Jeg startede første heat ud med en fin start lå 10'er, men jeg kørte sammen med en anden kører på anden omgang. Faldt ned, men kørte mig så fint op, inden fejl til sidst i heatet gjorde jeg mistede lidt placeringer. Det blev til en P18. I andet heat kører jeg et OK heat, men igen har jeg lidt svært ved at finde rytmen. Så P14.


Nu lader jeg lige op til næste weekend, hvor jeg skal køre mit andet VM nogensinde i Maggiora! Helt ny bane for mig, og det bliver virkelig fedt."


Foto: Juan Pablo Acevedo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page