top of page

- Ikke som sådan bestemte planer


Jakob Frandsen har gang i sin første sæson på 250'eren, og den har budt på lidt af hvert allerede. Senest et brud med Team Rhino Racing. Nu er Jakob så klar med et nyt setup. Stadig på Yamaha, men for Easy Racing i stedet. Jakob fortæller lidt mere her.


Jakob Frandsen: "Der er sket lidt i kulissen for mig. Så nu kører jeg for Easy Racing med hjælp fra Yamaha Skandinavien, og stadig med hjælp fra alle mine andre sponsorer, hvilket jeg er rigtig glad for. Lige nu har jeg ikke som såden nogen bestemte planer for resten af sæsonen, udover at jeg bare vil køre det jeg har lyst til. Lige nu føler jeg mig rigtig godt tilpas med det setup jeg har, så det er jeg glad for, men jeg tænker jeg jeg nok vil køre nogle af de sidste DM og ADAC MX Masters-afdelinger, hvis det lige passer ind for mig. Og så vil jeg gerne sige tak til dem der hjælper: Yamaha motor scandinavia, Easy Racing, SOS Racing Parts, HBELService Allan Bonde, alpinestarsmx, twin air, JC-Marketing, redsand mxpark, pepperracing v Hendrik & Bo, onegripper, Himmerlandskød, apmotorservice, PortmaGroup, Sparkassenthy, TCT og

kimscontainerservice."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page