Imponerende ting fra Magnus Smith


Magnus Smith imponerede til anden afdeling af DM, der var hans første løb på 250'eren, og til sjællænderens første internationale løb på MX2-cyklen, nemlig første afdeling af ADAC MX Masters i Grevenbroich her i weekenden, gjorde han det igen. Det er efterhånden blevet Magnus' varemærke at blive ved til den bitre ende og at køre sig op igennem feltet, og det ser ud som om han tager det med sig op i MX2. I hvert fald var hans enorme arbejdsiver nok til en samlet syvendeplads i Youngster-klassen i Grevenbroich, og vi fik ham til at tale os igennem det hele.


Magnus Smith: "Mit første Internationale løb på 250cc, var ADAC på Grevenbroich. En super svær og krævende bane, men jeg føler at jeg klarede det helt fint. Om lørdagen kørte vi en kval, hvor jeg blev 8'er i gruppe to - ikke det bedste, men det var okay. I første heat kommer jeg dårligt fra start, men jeg kører super godt og kommer ret hurtigt op i rækkerne og ender som 6'er. Om søndagen skulle vi så køre de to sidste heat, hvilket gav tre heat i alt. I første heat, søndag, kommer jeg igen dårligt fra start og falder på anden omgang, og ligger dermed sidst. Jeg kørte mig dog hurtigt op igennem feltet og endte som 9'er. I sidste heat, kommer jeg igen igen dårligt fra start, men jeg kørte super godt og fik overhalet en masse på de første par omgange, og lige pludselig lå jeg 3'er. Jeg kunne ikke helt forstå det, men var super glad og stolt af mig selv, da jeg så at min far skrev det på pitboardet. Der kom desværre en bagfra som var hurtigere end mig og jeg røg derfor ned som 4'er, som stadig er sindssygt stærkt. Jeg sluttede som 7'er samlet på weekenden!"


Du kan finde alle resultater fra Grevenbroich her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2020/grevenbroich-7764/

Og gense livestream her: https://www.youtube.com/channel/UCooddsZW5ZnkBwULUHrihkA/videos

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.