top of page

Intens aften i Atlanta


Imens der var mange øjne på Matterley Basin, og årets første VM-afdeling, så fortsatte amerikanerne ufortrødent deres supercross-serie, da feltet natten til søndag, tørnede ud i Atlanta. Og der var igen skruet op for spændingen!(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)


450 Class

At den store klasse er spændende i år, er der efterhånden ingen tvivl om, og det var bestemt også tilfældet i Atlanta. Der blev skiftet plads mere end man næsten kunne tælle på nallerne, og der var spænding hele vejen igennem. Ken Roczen gjorde dog hvad han kunne, ved at tage starten og føre til mål. Eli Tomac måtte derimod køre sig op igennem feltet, og med en fjerdeplads til slut, så er alt nu lige i toppen! K-Roc og ET har begge 200 point. Justin Barcia tog andenpladsen i Atlanta, og rykkede derved forbi Cooper Webb i den samlede stilling, på trods af, at Webb tog tredjepladsen. Sidste plads i top 5 på dagen, gik til en imponerende Martin Davalos. Desuden var der dansk islæt, da Mathias Jørgensen var til start i den store klasse på sin 250'er, og han nåede til aftenshowet, inden det sluttede i LCQ.


Resultat, Atlanta:

1. Ken Roczen - Honda

2. Justin Barcia - Yamaha

3. Cooper Webb - KTM

4. Eli Tomac - Kawasaki

5. Martin Davalos - KTM

6. Justin Hill - Honda

7. Aaron Plessinger - Yamaha

8. Malcolm Stewart - Honda

9. Vince Friese - Honda

10. Dean Wilson - Husqvarna


Samlet:

1. Eli Tomac

2. Ken Roczen

3. Justin Barcia


250 East Class

Også i den lille østlige klasse, er der godt med spænding i år. Forsvarende mester, Chase Sexton, skulle lige i gang, men med sin anden sejr i år, så lagde Sexton sig yderligere i spidsen i Atlanta. Han skulle dog lige udenom en ellers stærkt kørende RJ Hampshire, der tog andenpladsen, foran Shane McElrath. Jordon Smith og Jo Shimoda tog de sidste to pladser i top 5.


Resultat, Atlanta:

1. Chase Sexton - Honda

2. RJ Hampshire - Husqvarna

3. Shane McElrath - Yamaha

4. Jordon Smith - Kawasaki

5. Jo Shimoda - Honda

6. Enzo Lopez - Yamaha

7. Garrett Marchbanks - Kawasaki

8. Nick Gaines - Yamaha

9. Jalek Swoll - Husqvarna

10. Josh Hill - Yamaha


Samlet:

1. Chase Sexton

2. Shane McElrath

3. RJ Hampshire


Find alle resultater her: https://results.amasupercross.com/


Foto: VitalMX / GuyB

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page