top of page

- Intet tabt endnu

Sara Andersen havde en hård weekend på Sardinien til første afdeling af VM, men selvom det ikke var hvad hun håbede, så kom det danske es stadig fra øen med en top 10-placering i den samlede stilling.


Sara Andersen: "Det var en hård weekend på Sardinien. Jeg vidste godt jeg ville få det svært i sandet, da det ikke er min stærke side, men det blev ikke bedre med for mange styrt. Jeg havde et stort styrt i fri træning og blev lidt forslået over det hele. Jeg væltede yderligere to gange i tidskvalen, så det var en meget hård start. Jeg kvalede derfor kun som 13’er. I første heat kom jeg dårligt fra start, omkring en 15. plads vil jeg tro, og kørte mig op på en 6. plads, men lavede et par fejl og mistede flow og dermed også et par placeringer på de sidste omgange og endte som 8’er. Jeg følte næsten ikke det kunne blive værre, men i andet heat væltede jeg og røg langt ned i feltet. Jeg fik mig kun kørt op på en 12. plads. Jeg blev 10’er samlet. Det er en meget hård start på sæsonen, men jeg er klar til at kæmpe mig op ad ranglisten i løbet af sæsonen. Heldigvis ligger der mange indenfor få point, så intet er tabt helt endnu."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page