top of page

Jakob Frandsen godt kørende i Lommel!


Jakob Frandsen kørte sin første afdeling af EMX125 nogensinde i Lommel, og den unge dansker gjorde en strålende figur. Vi fik ham til at tale os igennem dagen.


Jakob Frandsen: "Det var en rigtig stor og fed oplevelse, og en rigtig fed og udfordrende bane i den varme vi havde dernede. I tidskvalen fik jeg sat en fin tid som nummer 8 i min gruppe, hvilket jeg var rigtig tilfreds med, så jeg skulle ind til bommen som nummer 15. I første heat fik jeg en fin start omkring nummer 14, og jeg holdt den ind til midten af heatet cirka, hvor jeg lavede et styrt og mine briller blev fyldt med sand, så jeg kunne ikke se noget. Jeg var nødt til at køre ind og få skiftet briller, men jeg nåede op på en 28. plads.

I andet heat fik jeg en rigtig god start som nummer 4 rundt i første sving og jeg lå på en 10. plads i næsten hele heatet, indtil sidste omgang, hvor jeg fightede om 9. pladsen, men så væltede 9. pladsen lige foran mig i et sving og så væltede jeg også, og der kom 4 kørere forbi, men jeg nåede op på en 12. plads, hvilket jeg var rigtig tilfred med. Især når det er mit første år/EM på 125cc, og vi var næsten 80 kørere. Lige som det er nu, har vi ikke planlagt at køre flere afdelinger."


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page