top of page

Jakob Frandsen klar til MX2 - både EM og VM!

Jakob Frandsen er klar til hvad der tegner til at blive en spændende sæson i MX2-klassen, der blandt andet kommer til at byde på enkelte VM-afdelinger, sammen med en fuld sæson i EM! Så det bliver et travlt program Jakob kommer til at have, når han tørner ud for det nystartede Team Rhino Racing. Vi fik derfor et par ord fra ham om hvad der venter.


Jakob Frandsen: "I 2024 skal jeg køre for Team Rhino Racing, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg skal køre en masse løb både nationalt og internationalt. Planen er indtil videre at køre en fuld sæson i EM, og så de afdelinger af DM-A og DM-B og ADAC MX Masters der passer ind i kalenderen. Og så er planen også at prøve et par udvalgte VM-afdelinger. Jeg er meget glad for den store støtte Team Rhino Racing giver mig, og jeg ser meget frem til 2024. Jeg glæder mig meget til at komme i gang og til at komme i gang med at træne op til næste sæson. Så her til slut vil jeg gerne lige sige tak til alle der støtter mig: team rhinoracing, rhino system, miljøeksperten, Per Melgaard, HBELService, Allan Bonde, sos racing parts, enginesuspension, redsand mxpark, onegripper,
 sos racing wheels, Himmerlandskød, ap motorservice, Portma Group, Sparkassen Thy, TCT, Kims Containerservice."


Foto: Rhino Racing

コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page