top of page

Jeffrey Herlings ikke med i Indonesien


Som man kunne have frygtet, så kommer Jeffrey Herlings til at misse i hvert fald de to næste GP'er, der som bekendt finder sted i Indonesien. Det gør han, efter det styrt han tog i første heat i Tyskland i søndags, det melder KTM officielt ud i dag. Det er som først frygtet en brækket nakkehvirvel der skal have tid til at komme sig, men umiddelbart behøver hollænderen ikke at blive opereret, og han skulle derfor gerne være tilbage når feltet rammer Europa igen.


Det er selvfølgelig en ærgerlig Herlings der gør status i pressemeddelelsen, og også sætter ord på, at det er meget typisk for hans karriere. At han i 2023 bryder rekorden for flest GP-sejre, men at det igen ser ud til at det ikke munder ud i en titel. Intet er dog som bekendt sikkert i motocross, men udviklingen er helt sikkert en gave til Jorge Prado, der skal have så meget ud af de to indonesiske afdelinger som muligt.


Vi ærgrer os over at Herlings ikke er med når vi blænder op for GP'erne i Indonesien, men jubler over at Mikkel Haarup er på pletten, som den eneste WZ Racing-kører, klar til at kæmpe for endnu mere! Sidste år blev den enlige indonesiske afdeling er mareridt for Mikkel, så lad os støtte ham i at gøre de her to til en drøm!


Foto: Ray Archer

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page