top of page

- Jeg arbejder hårdt på sagen


Godt og vel to år siden er det at Oliver Olsen sidst holdt ved bommen, så der var lutter muntre miner i Randers i sidste weekend, da han både debuterede i MX1-klassen og for Kaduuz Racing. Og det var da også en glad og målrettet Oliver der gjorde status efterfølgende, til Kaduuz Racings sociale medier.


Oliver Olsen: "Sikke en start! Efter små to år uden løb på grund af forskellige skader, så var det virkelig en hård omgang, at springe med hovedet først, direkte ud i et DM. Jeg sluttede som nummer 11 i første heat, og blev 12'er i andet heat, så det var alt i alt egentlig helt okay. Feltet er stærkt og der er mange afdelinger endnu. Farten er god, og jeg er helt klar over hvad jeg selv kan. Jeg mangler lige et step eller to på stigen når det kommer til konditionen, men løbeskoene er allerede snøret på fødderne, og jeg arbejder hårdt på sagen. Så alt i alt en super lærerig dag i Randers, med fedt ræs, og total udmattelse fra min side. Men mundvigene peger opad!"


Foto: Elisabeth Juulsgaard / BJ Photo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page