top of page

- Jeg er fint tilfreds


Jakob Frandsen er stadig på vej tilbage efter skade, og han kæmpede lidt med at finde sit held til ADAC MX Masters i Randers, men at han nærmer sig formen, beviste han så i lørdags i Hjørring i stedet. Her stillede han op på sin 125'er i MX2-klassen, og da alle tre heat var kørt, ja så var han blevet nummer 6 på dagen. Det blev vi nødt til lige at få ham til at fortælle mere om.


Jakob Frandsen: "Det var en fin dag til DM i Hjørring. Farten for mit vedkommende bliver lige så stille bedre og bedre. I tidskvalen' fik jeg en okay tid som nummer 13, så det var fint nok. I første heat fik jeg ikke den bedste start, men jeg fik så overhalet mange på første omgang og kørte mig op som nummer 8 til slut, hvilket var rigtig fint. I andet fik jeg igen en dårlig start, da jeg manglede en del power igen. Men jeg fik kørt mig op på 15. pladser, inden der så var en der væltede foran mig, så jeg lige måtte ned en tur. Men jeg fik kørt mig som nummer 12 alligevel. I superheatet fik jeg en fin start og endte på syvendepladsen af MX2-cyklerne. Så det gav en palcering som nummer 6 samlet på dagen, hvilket jeg er fint tilfreds med, på en svær, men fed, bane."


Foto: Elisabeth Juulsgaard / BJ Photo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page