top of page

- Jeg er jo snart OB'er


Kim Sørensen tager hul på endnu en sæson i DM-A, når det går løs i Hanherred den 11. april. Vi fik en status fra Kim, for at høre hans forventninger og tanker om den kommemde sæson. Kim Sørensen: "Sæson 2021 står for døren, og jeg glæder mig. 2020 blev jo noget afkortet, og sammen med fødslen af min lille datter, passede det mig egentlig OK, at løbskalenderen ikke var så tæt pakket. Om jeg vinder DM? Det tror jeg ikke, at jeg gør. Det vil i hvert fald være pinligt.for at par af de andre. Jeg er jo snart OB’er. Ej, men det er ikke min ambition mere, at forsøge og vinde mesterskaber, men omvendt, så stiller jeg heller ikke bare op for hyggens skyld. Jeg kan godt lide at møde forberedt op, og jeg passer da også min træning både på og ved siden af crosseren. Jeg kan slet ikke lade være. Om tempoet er der, må vi se. Alle DM-banerne passer mig fint. Super fede baner, og jeg glæder mig især til at starte sæsonen ud på min ”hjemmebane” i Fjerritslev/HaMK. Klubben/banen hvor det hele startede tilbage i 1998. Ja, det lyder sgu lidt vildt. Der car Nichlas, Glen og Mathias vel ikke engang født endnu. Jeg ser også meget frem til 7 afdelinger i år. Det tænker jeg er godt for serien, kørerne og diverse teams!"


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page