top of page

- Jeg er mega glad


Mads Fredsøe har virkelig skubbet til taget i år, og bevist at talentet stadig er helt intakt, med flere fine præstationer indtil videre. Den røde nummerplade sidder på hans KTM til ADAC MX Masters, og i weekenden brød han så for alvor igennem lydmuren på nok den største scene for 125cc i verden. Nemlig til EMX125, hvor fynboen i Tyskland kørte sig på podiet for første gang. Det skulle vi selvfølgelig have et par ord fra hovedpersonen om.


Mads Fredsøe: "Sindssygt fed weekend til EMX125 i Tyskland, Teutchenthal - så nemt kan det egentlig beskrives. Jeg starter weekenden ud med en kvaltid som nummer 4 i min gruppe. I første heat får jeg en god start som 5'er. Jeg føler jeg kører rigtig godt i hele heatet, og slutter som 5'er. I andet heat får jeg endnu en god start som 3'er. Jeg laver dog en lille fejl på første omgang, der gør at jeg ryger ned som 4'er. Jeg kører egentlig der i noget tid, indtil vi er fire kørere der kæmper om andenpladsen. Jeg rammer så baghjulet på en af dem og må lige ryge af cyklen. Jeg kommer dog hurtigt op igen som 5'er. Jeg kører mig så op som 4'erer og slutter der. To fjerdepladser gav mig så en samlet 3. plads, så jeg kom på podiet! Første EMX125-podie, så jeg er mega glad. Jeg kørte godt og stabilt hele weekenden. Til slut vil jeg bare sige tak til alle dem der hjælper mig og er ved min side - og især min familie, der gør det hele muligt."


Foto: Infront Moto Racing 2023 @ M. Zanzani

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page