- Jeg er mega tilfreds med dagen!


Efter et par brave dueller i MX2-klassen i Randers, så endte det med at være Magnus Smith der vandt afdelingen, og det blev vi simpelthen nødt til at høre lidt mere om. Så her er gårsdagens vinders egne ord på, hvordan han oplevede dagen, og om han kan vinde det DM!


Magnus Smith: "Jeg havde en rigtigt god dag i Randers. Tidskvalen går nogenlunde, ender som 7’er, hvilket jeg er okay tilfreds med. I første heat får jeg en okay start, indenfor top 10. Derefter får jeg kørt mig godt op som 2’er, men der var langt op til 1'eren, som resulterede i en andenplads. I 2. heat får jeg en rigtig god start, indenfor top 3 og jeg fik hurtigt kæmpet mig op som 1'er, og førte næsten hele heatet, indtil Nicklas kom op til mig og vi lå og kæmpede en del - og han endte med at trække det længste strå. Jeg er mega tilfreds med dagen og ender som 1'er samlet. Jeg vil gøre alt for at vinde DM! Men der er mange løb tilbage, så jeg holder bare hovedet koldt og bliver ved med at kæmpe til det sidste!"


Foto: Per Thorbjørn Schjødt

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder