top of page

- Jeg er simpelthen for sød!


VM for kvinder blev sparket igang i den netop forgangne weekend, og her var danske Malou Jakobsen igen med helt oppe i toppen. Danskeren kørte en sikker top 10-placering hjem, men alligevel var det en Malou der fandt plads til forbedringer, da vi spurgte hende til at en status på VM-premieren efterfølgende.


Malou Jakobsen: "Min ambition var top ti til en start for VM. Når jeg så kigger på weekendens resultat, hvor jeg formåede at sætte en god kvaltid som 8’er, hvilket jeg virkelig har arbejdet på, og en samlet placering som 9'er, så burde jeg jo egentlig være godt tilfreds med årets første løb, MEN jeg sidder med følelsen af at der er meget mere i mig, og at det simpelthen ikke var godt nok. 2 uheldige starter var med til at jeg skulle kæmpe lidt mere med at komme forbi, og det er virkelig også noget jeg skal arbejde på. Helt ærligt så jeg simpelthen for sød, når det kommer til at overhale folk. I stedet for at forsvare en eventuel top 10-placering fra start. Det er for dumt, og jeg må se og komme med fra start. Der er ikke andet for, at der nu må trænes benhårdt på starter i den kommende tid, så jeg kan bruge min energi og kræfter rigtigt ved næste afdeling i Portugal."

Kommentare


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page