top of page

- Jeg har lyst til at fortsætte, fordi jeg elsker det!


Kim Sørensen har droslet ned til sæson 2022, men han har alligevel været at finde på bommen, ved udvalgte lejligheder. Vi fik derfor lige en snak med ham om, hvordan planen for næste sæson bliver. Skal der drosles mere ned, og hvor kommer vi til at se ham? Heldigvis er svaret godt for alle danske motocross-fans. Hvis der bliver droslet lidt, så bliver det nemlig op!


Kim Sørensen: "Jeg havde besluttet at drosle ned efter min rygskade i 2021, og derfor var 2022 for mit vedkommende et rigtigt "hygge"år. Jeg elsker at køre cross, og kan slet ikke undvære det, og derfor besluttede jeg da også at stille op til nogle A-DM'er, og nogle afdelinger af OB DM, med målsætningen om at have det sjovt, velvidende at jeg ikke havde gjort det arbejde der skal til, for at kæmpe med om topplaceringerne. Jeg kørte enkelte gode heat, men vigtigst af alt, så havde jeg det rigtig sjovt - eller, måske ikke altid de sidste 5-10 minutter ... Planen for 2023 er endnu ikke helt på plads, så jeg må lige se hvad der sker, og hvad der eventuelt byder sig. Der er ikke noget på plads med setup, eller noget andet. Jeg har lyst til at forsætte, fordi jeg elsker det. Jeg ønsker dog at forberede mig lidt bedre og få kørt lidt mere til sæsonen 2023, nu hvor vores børn er blevet lidt større, er der forhåbentlig lidt mere frihed og tid til det. Lotte er også kommet i gang med at køre lidt igen, og det giver lidt mere frihed, til at tage afsted og få trænet i weekenderne. Så det er super fedt! Jeg vil i hvert fald gerne køre A-DM, nogle OB-løb, og hvorfor ikke også ADAC MX Masters i Randers?"

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page