- Jeg har mere i mig


Mikkel Haarup fik en flot start på VM 2022 med en samlet sjetteplads, selvom han måtte komme helt udefra i begge starter, da MX2-klassen var i ilden for første gang i år, i går på Matterley Basin. Det var samtidig Mikkels første løb for DRT Kawasaki, og her er hvad han havde at sige efterfølgende.


Mikkel Haarup: "Vi lavede nogle fejl lørdag, men vi lavede nogle gode ændringer på vores setup fra lørdag til søndag, og selvom jeg blev nødt til at starte helt udefra, så fik Steves cykel mig ned til første sving oppe i top 10. Jeg havde egentlig to gode heat. Jeg havde nogle gode dueller og jeg gik virkelig efter det. Jeg kan godt lide banen. Den er teknisk med masser af riller. I år har jeg flyttet min base hjem til Danmark. Jeg føler at jeg kan træne og forberede mig bedst der, og jeg kan slappe af når jeg har fri, mens Steve kan fokusere på min cykel uden mig til at irritere ham. Jeg er virkelig glad for det her partnerskab og det fungerer godt. En sjetteplads var en god start på sæsonen, og jeg føler at det bare er begyndelsen - jeg har mere i mig!"


Foto: Kawasaki

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder