top of page

- Jeg kører bare for hyggen jo!


... men derfor kører Albert Legaard stadig stærkt, og bliver bedre og bedre - ikke mindst i 2022 fra tidligere sæsoner. Og selvom han ikke er helt tilfreds med sin egen indsats i første del af DM-sæsonen, så endte Albert alligevel som nummer 4 i kampen om DM i B-MX2-klassen. Fra sidelinjen kan man også nemt se at farten har flyttet sig, og kan han tøjle sit tempo og gøre det mere stabilt, ja hvor kan det så ikke ende? I første omgang ser han frem mod at prøve sig lidt af i A-klassen til næste år. Vi har snakket med ham.


Albert Legaard: "Min sæson i år starter faktisk rimelig dårligt ud - i hvert fald i DM. Til de første par DM'er laver jeg dårlige starter og mange dumme fejl, og jeg ligger ærlig talt lige med r**** i vandskorpen, for at holde mig inde i top 10. Jeg får det dog vendt mod slutningen af sæsonen, hvor det går noget bedre. Jeg får taget nogle gode starter, lavet nogle holeshots endda, og jeg laver podieplaceringer til de sidste to afdelinger. Næste år kommer jeg primært til at fokusere på B-MX2, men jeg tænker da også at prøve mig af nogle afdelinger af DM-A! Og en målsætning? Den er jo svær, for jeg kører bare for hyggen jo. Men det må være en top 3 i B-DM, og så bare at være med i de DM-A'er der passer ind og jeg føler for."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page