top of page

- Jeg kørte stabilt

For første gang lykkedes det Frederik Stampe at kvale' ind til de pointgivende heat til en afdeling af EMX125, da serien blev skudt i gang på Sardinien i den forgangne weekend. Han kom lige med, men derfor var det også så meget mere imponerende, hvor upåagtet han gik til opgaven og hvor meget han forbedrede sig, som weekenden skred frem. For fra at kvalificere sig som nummer 39, så var han kun to placeringer fra at få point i andet heat. Og hvis det ikke siger noget om viljen hos Frederik, så ved vi snart ikke hvad. Her er hvordan han selv oplevede weekenden + hans tanker om den kommende weekends afdeling i Trentino.


Frederik Stampe: "Rigtig god weekend til den første afdeling af EMX125. Det var en mega fysisk hård bane, og varmen gjorde det heller ikke nemt. På trods af det fik jeg kørt to gode heat. Jeg formåede lige at komme med til de pointgivende heat som nummer 20 i min gruppe, med nogle små cykelproblemer. Jeg fik så nogle knap så gode starter, men jeg kørte stabilt, så det blev til en 25. plads i første heat og en 22. plads i andet heat. Super fedt at prøve at køre mine første heat, og det bragte massere af erfaring med sig. I den kommende weekend drejer det sig om anden afdeling i Trentino. Der kommer sandsynligvis flere kørere og prøver at kvale' ind, så ambitionen er at kvalificere sig som det første. Og kunne jeg så snige mig ind i top 20 denne gang, så ville det være rigtig godt. Til slut en kæmpe stor tak til alle som gør det muligt at køre EM."

Commenti


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page